Armes a casa

Condemnat per tenir armament i munició a casa seva sense llicència

Armes a casa

Un home ha estat condemnat a tres anys de presó per tenir armes i municions emmagatzemades a casa seva sense llicència per a això; concretament un rifle d'assalt (amb el número de sèrie esborrat), una pistola (amb un número fals), un revòlver i una escopeta, entre altres armes, a més de municions i carregadors.

La condemna resulta d'un acord de conformitat entre la Fiscalia i els advocats de l'acusat i comporta la confiscació dels objectes implicats.

L'arsenal va ser descobert durant un registre domiciliari dut a terme amb ordre judicial per funcionaris de la Unitat de Drogues i Delinqüència Organitzada (Udyco) de la Policia Nacional, com a part d'una investigació sobre tràfic de drogues.

També es va confiscar una escopeta sense llicència, un silenciador i una imitació d'un revòlver que no complia amb la normativa sobre circulació, venda i possessió de joguines que es poden confondre amb armes de foc. Totes les armes, excepte la d'imitació, estaven en perfecte estat de funcionament.

Així mateix, la sentència ha considerat provat que el condemnat també va emmagatzemar cartutxos de diversos calibres, una porra i dues defenses extensibles.

La sentència de l'Audiència Provincial de València, ja definitiva, ha contemplat alguns factors atenuants, com l'addicció a les drogues i els retards indeguts en el procés per fets ocorreguts a principis de 2019.

 

En reclamacions derivades d'actes delictius, els nostres advocats poden proporcionar-vos l'assessorament adequat i defensar els vostres interessos.